Viatjant amb couchsurfing

Per qui encara no n’hagi sentit a parlar del couchsurfing (bastant segur que a la majoria ja us he fotut el rollo de lo fantàstic que és!) és una plataforma que posa en contacte a gent de tot el món per fer un intercanvi cultural. A vegades l’intercanvi es fa acollint o sent acollit a casa de l’altra persona, i a vegades és només una trobada per conversar, fer de guia per la ciutat o alguna activitat concreta. Lo bo és que al registrar-te t’has de crear un perfil molt complet, amb referències d’altres couchsurfers i altres acreditacions que fa que de seguida et puguis fer una idea de la persona amb la que contactes i puguis confiar-hi fàcilment.

La meva intenció és anar contactant als couchsurfers dels països on viatjaré, per poder trobar-me amb ells i així poder veure el país des d’una perspectiva més real. De moment ja he contactat amb un cs, el Sabin, que m’acollirà les primeres nits a Kathmandú. Fins i tot em vindrà a recollir a l’aeroport amb un cartellet que posi «Alba Teixidor»!! Increïble, no?!

I per començar a veure com anava el tema jo també vaig acollir a una noia, l’Amelia, de Singapur. L’experiència va ser molt i molt bona! És curiós com dues persones que viuen en punts tant distants poden encaixar gairebé al moment, com si s’haguessin conegut des de feia anys.

Un comentario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s