Inspiradors

Aquí afegiré una llista de tot allò que m’ha inspirat a emprendre aquesta aventura: llibres, pel·líclules, viatgers empedernits, amics que ja han recorregut el camí que em disposo a fer… I de tot allò que em vagi trobant pel camí i em sembli interessant compartir.

Llibres
Krishna MurtiSiddharta, Herman Hesse; Into thin air (La febre del cim), Jon Krakauer; En el balneario, Herman Hesse; Into the wild, Jon Krakauer; El poder del ahora, Eckhart Tolle, El lobo estepario, Herman Hesse…

Films
Into the wild, Nothing personal, Before sunrise, Baraka, Waking life, Serie documental de la BBC Planet Earth, Man on wire, In the mood for love, Burma VJ…

Altres viatgers
Carmen Teira
Jorge Sanchez
Humbert i Anna
Connor McKenna (vancouver)
Ignacio Izquierdo (fotògraf)
Konni & Matt (perpetual travelers)
Kelli Georg (washington dc)

 

Blogs interessants
www.couchsurfing.org
www.workaway.com

Música
mama papaya
deva premal
nawang khechog (tibetan flute player)

5 comentarios

    1. Hola Alba! no sé si t’enrecordaràs de mi, sóc filla de la Victòria (Meritxell), gran amiga de la teva mare des de que eren petites. Tu i jo ens havíem vist fa anys però però jo ja no recordava la teva cara. El cas és que ahir vaig parlar amb la teva mare per telèfon i li vaig preguntar com t’anava el viatge (perquè la meva mare ja m’havia posat al corrent de tot) i aleshores va ser quan em va passar el teu blog. Me l´he estat mirant una mica per sobre i és «increïble»!!!! quina enveja tant sana!! amb lo què m’agrada a mi viatjar!!!! aprofita al màxim i disfruta tant com puguis! m’ alegra saludar-te i dir-te que estàs guapíssima en totes les fotos!!!!
      Meritxell

    1. Hombre Agorer, ja tardaves!! : )
      Doncs si posés les que tothom veu no servirien d’inspiració pq ja les haurieu vist… aiii, si és que se us ha d’explicar tot!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s