Lleugera d’equipatge

Avui, he decidit que per reduir una mica de pes em treguéssin un molar, que com que a sobre hi tenia una funda, pesava massa! I així ho ha fet el dentista, s’ha dedicat pacientment durant dues hores a buidar el màxim de material possible perquè anés ben lleugera d’equipatge!

Bromes apart, si algú té pensat viatjar, que vagi el dentista JA! Que no us passi com a mi, que, tot i anant un parell de mesos abans, fins l’últim moment (literal, perquè tinc dentista el mateix dijous 17, unes hores abans d’agafar el vol) he d’estar pendent de queixals, punts i antibiòtics! Lo últim que desitjaria estar fent!

Però com diuen que qui no es consola és perquè no vol, jo ja li he trobat la part bona: aniré més lleugereta i m’integraré millor als països on vagi! Obriré la boca i allà tindran la mostra de la meva adapació! Bona nit!

Nota: tinc foto, tinc foto… però com que he rebut algunes queixes sobre les fotos que no surto fent bona cara, us evitaré el mal moment, perquè això sembla el socavón del Carmel!

Un comentario

  1. one – nine – five –
    ek – nau – panch (hindi)
    unu – nau – zink’o (esperanto)
    «namaskar» alba (no mastegar, sinó empassar)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s